Gülşen kaybetti

30 BİN LİRA İSTEDİ

Gülşen, kendisi hakkında “Böyle giderse Gülşen anoreksiya (aşırı zayıflık hastalığı) olabilir” dediğini iddia ettiği spor eğitmeni Barış Çunguroğlu’na dava açmıştı. Gülşen, “Yalan bilgiler veriyor” dediği hocasından 30 bin lira istemişti.

‘İNANDIRICI DEĞİL’

Çunguroğlu ise “Gülşen, söylemediğim sözler nedeniyle itibarımı zedeledi” diyerek karşı dava açmış ve 12 bin lira talep etmişti. Mahkeme, her iki davacının da inandırıcı olmadığına karar verip tazminat taleplerini reddetti.

Spor eğitmeni Barış Çunguroğlu, “Söylemediğim sözler nedeniyle beni suçlayıp itibarımı zedeledi” diyerek Gülşen’e tazminat davası açmıştı.

Gülşen, “Basına sağlığımla ilgili yalan yanlış bilgiler verdi” dediği spor eğitmeni Barış Çunguroğlu’na 30 bin liralık tazminat davası açmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.