Gülşen ile mahkemelik olan tasarımcı karara itiraz etti!

Tasarımı Fatma Senem Erdem, Gülşen’den ödünç aldığı çantaları vermediği gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Ünlü popçu’nun “Şahsı tanımıyorum.” demesi üzerine çıkan takipsizlik kararının ardından tasarımcı bu duruma itiraz etti.

İddiaya göre tasarımcı Fatma Senem Erdem, Gülşen’e değeri 50 bin lira olan üç pahalı çantasını ödünç verdi ama bir daha geri alamadı.

Bunun üzerine Erdem, Gülşen’den şikayetçi oldu. Savcılık da konuyla ilgili soruşturma başlattı.

‘VERDİĞİMİ GÖRDÜLER’

Günaydın’dan Dilek Yaman’ın haberine göre; İfadesi alınan Gülşen “Şahsı tanımam” deyince savcılık soruşturmayı kapattı. Erdem, takipsizlik kararına itiraz etti.

Tasarımcı, “Benim tanıklarımı dinlemediniz. Evimin alt katındaki kuaförün sahibi ve çalışanları, çantaları verdiğimi gördü” dedi.

İddiaya göre tasarımcı Fatma Senem Erdem, Gülşen’e değeri 50 bin lira olan üç pahalı çantasını ödünç verdi ama bir daha geri alamadı.

Dolandırıcılıkla suçlanan Gülşen hakkında karar çıktı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.