Gülşen, Hande Yener ve Demet Akalın, Bodrum’da para basıyor

Yaz aylarında tatil beldelerinde günde iki konser veren ünlü şarkıcılar servet kazanıyor.

GÜLŞEN – 180.000 TL

Gülşen, 21 kişilik ekibiyle sahneye çıkmanın karşılığında 110 bin lira istiyor.

Gülşen, gündüz konserlerinde sadece ağızını oynatarak 75 bin lira kazanıyor. Şarkıcı ayrıca müzik adamı eşi Ozan Çolakoğlu olmadan playback konser vermiyor. Gülşen’in yaz aylarında günlük kazancı 180 bin lirayı geçiyor.

HANDE YENER – 135.000 TL

Hande Yener’in 22 kişilik ekibiyle sahneye çıkmasının bedeli 80 bin TL civarında.

DJ kabininde oğlu Çağın olmadan plaj partilerinde sahne almıyor. Yener, playback konser fiyatını 55 bin lira olarak belirlemiş. Sanatçı iki konser vermesi durumunda günlük kazancını 135 bin liraya çıkarıyor.

DEMET AKALIN – 150.000 TL

Şarkıcının 25 kişilik ekibi ile birlikte verdiği konser fiyatı ortalama 95 bin TL.

Hafta içi özellikle gündüz konserlerinde playback yaptığı için bu fiyat 60 bin liraya kadar düşüyor. Aynı gün hem plaj konseri hem de gece sahneye çıktığında Akalın’ın günlük kazancı 150 bin lirayı aşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.