Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor!

Türk sinemasının usta sanatçılarından Gülşen Bubikoğlu adeta yıllara meydan okuyor. Gülşen Bubikoğlu takipçileri için yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi.

Oynadığı filmlerle herkesi kendine hayran bırakan Gülşen Bubikoğlu, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyayı salladı.

Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu 50’yi aşkın filmde oynadığı her karakterle hafızalara kazındı.

Vahşi Gelin ve Ah Nerede gibi pek çok Yeşilçam filminde rol alan Gülşen Bubikoğlu sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında…

blank

Bubikoğlu Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraflarla güzelliğinden bir şey kaybetmediğini bir kez daha gösterdi.

Ancak bazı takipçilerin bu fotoğraflara itirazı oldu. Usta oyuncunun bazı hayranları estetik yaptırdığını iddia ederken bazı hayranları ise filtreleri fazla kullandığı için böyle göründüğünü söyledi. Usta oyuncunun hayranları ise Gülşen Bubikoğlu’nun ‘yıllara meydan okuduğunu’ söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.