Gülşen, Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserinde büyük bir şova imza attı

Ünlü pop yıldızı Gülşen, Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserinde büyük bir şova imza attı.

Konsere iddialı kostüm ve dans şovları damga vurdu. Konser biletleri günler öncesinden tükenen Gülşen’i izlemek için konser alanında buluşan hayranları, izdihama yol açtı, 3 bin kişinin izlediği konserde coşkulu bir alkış eşliğinde sahneye çıktı.

blank

BOSTANCI’DA DEV ŞOVA İMZA ATTI.

Hakan Yıldırım imzalı iki güçlü tasarımla sahneye çıkan Gülşen feminen ve cesur ruhunu yansıttığı beyaz kostümü ve maskülen çizgiler taşıyan büyük fiyonk kemeriyle ilgi çeken takımı ile büyük beğeni topladı. Eski Hollywood’un ihtişamına ve zerafetine saygı duruşuyla yola çıkılan konserde beyaz kıyafetiyle Gülşen yalın bir zerafetin altını çizerken modernizmin tüm kuvvetine ve ihtişamına sahip bir stille sahneye çıktı. Sahneye ilk çıkısında üzerinde olanpelerin, tüm dönemlerin yıldızlarına ve sahne artistlerine saygı duruşu niteliğinde olduğu kadar, Gülşen’in moda öncülüğünde moda dünyasında yeni bir sayfa açtı. İkinci bölümünde ise klasik erkek giyiminin tüm kuvvet ve kumaş kodlarının Gülşen’in ruhuna göre uyarlanıp dişileştirilmesiyle ortaya çıkan özel tasarım kostümüyle sahneye çıktı. 3 saat sahnede kalan ünlü sanatçı kendi şarkılarından oluşan zengin repertuarı ve yaptığı esprilerle geceye damgasını vurdu.

GÜLŞEN HOLLYWOOD’A GÖZ KIRPTI! BOSTANCI’DA GÜLŞEN’DEN HOLLYWOOD ZERAFETİ!

180 kişilik dev prodüksiyon ekibi, her biri alanında usta isimlerden oluşan 15 kişilik orkestrasının eşlik ettiği Gülşen özel sahne şovu ile seyircileri görsel ve işitsel bir yolculuğa çıkardı. Özel hazırlanan smokinlerle sahneye çıkan devorkestranın Hollywood starlarının stiline yakışır ve bütünleyici stilleriyle sahneye çıkması konsere renk kattı. 1950’lerin band ruhunu yansıtan dekoru ve zengin enstrümanlarla, müzikal tarafını zenginleştirildiği sahnesindeki performansı binlerce hayranına mest eden Gülşen’i izleyenler arasında annesi , babası , eşi ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu , ünlü modacı Hakan Yıldırım vardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.