Gülşen: Beni zor tuttular, gidip kapıya dayanacaktım

Festival programı için Ankara’ya giden Gülşen, kaldığı otelde şok yaşadı. Dinlendiği sırada yan odada bir bebeğin ağladığını ve bir adamın karısını dövdüğünü duyan şarkıcı, otel yönetimini ayağa kaldırarak duruma el attı ve şiddet gören kadını zorba kocanın elinden kurtardı.

Başarılı şarkıcı Gülşen önceki gün festivalde sahne almak için Ankara’ya gitti. 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahneye çıkan şarkıcı, sahne öncesi dinlenmek için gittiği otelde büyük bir şok yaşadı. Çocuğu Azur ile birlikte konakladığı sırada, yan odasında eşini döven bir adamın sesini duyan şarkıcı, şaşkına dönerek otel yönetimini ve ekibini ayağa kaldırdı. Yaşanan şiddet olayına sessiz kalmayarak duruma müdahale eden şarkıcının şiddet gören kadını güvene alınmaması durumunda sahneye bile çıkmam dediği öğrenildi. Bu örnek davranışı ile bir anda milyonların beğenisini kazanan Gülşen, yaşadığı olayı da sahneden sevenlerine anlattı.

Beni çok zor tuttular

Kadına karşı yapılan şiddeti hazmedemediğini söyleyen şarkıcı, “Beni zor tuttular, gidip kapıya dayanacaktım” dedi. Moralinin çok bozuk olduğunu da vurgulayan şarkıcı, “Bir adamın karısını dövdüğüne şahit oldum. Ailenin bir de bebeği vardı ve ağlıyordu o sırada. O kadar kötü oldum ki gerçekten çok moralim bozuldu. Otelde durumu emniyete aldım ve öyle sahneye çıktım. Azur da otelde kalıyor ama yanına iki tane güvendiğim arkadaşımı bıraktım” diyerek sevenlerine müzik şöleni yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.