Gülşen, açıklamalarıyla tepki çekti

Güzel popçu Gülşen geçtiğimiz günlerde 2 yaşına giren oğlu Azur Benan’a 15 bin TL değerinde bir doğum günü partisi yapmıştı. Organizasyonun ardından oğluna pahalı oyuncak almadığını ve arkadaşlarını bu konuda uyardığını söyleyen Gülşen, açıklamalarıyla tepki çekti.

Güzel şarkıcı Gülşen, oğlu Azur Benan’a pahalı oyuncak almadığını ve arkadaşlarını da bu konuda uyardığını ifade etti. Ünlü popçu, geçtiğimiz günlerde oğluna 15 bin TL değerinde bir doğum günü partisi organize etmişti. Gülşen yakın zamanda yaptığı bu çelişkili davranışlarıyla dikkat çekti.

PAHALI OYUNCAKTAN KAÇINIYOR

Gülşen iki yaşına basan oğlu Azur Benan’a pahalı oyuncak almıyor. Hediye alacak arkadaşlarını da bu konuda uyarıyor. Şarkıcı ayrıca oğlunun fazla oyuncakları ve kıyafetlerini yardım kuruluşlarına veriyor.

KENDİSİYLE ÇELİŞTİ

Ünlü şarkıcı Gülşen ve müzisyen Ozan Çolakoğlu, 2 yaşına giren oğulları Azur Benan için özel bir doğum günü organizasyonu düzenlediler. Arnavutköy’de bir mekanda gerçekleştirilen doğum günü partisi için 15 bin lira harcama yaptılar.

blank

SPONSOR TEKLİFLERİNİ REDDETTİ

Oğlunun doğum günü partisi için gelen sponsor tekliflerini reddeden Gülşen, oğlunun doğum günü partisi için kesenin ağzını açtı. Azur Benan’ın 2. yaş günü için 2 bin liralık özel bir pasta yapıldı. Ünlü şarkıcı iddialara göre toplamda 15 bin lira harcadı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Gülşen’in oğlu için düzenlediği doğum günü partisinden sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Gülşen, “İyi ki doğdun oğlum” ve “2 olduk efendim” mesajı ile mutlu gününü takipçileri ile paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.