Gülşah Tütüncü “SEN DE Mİ BRÜTÜS?”

Single şarkısı olarak onlarca melankolik şarkının içerisinden eğlenceli bir romantik komediyi kendisine çıkış şarkısı olarak seçen Gülşah Tütüncü, bir insanı ağlatmanın kolay, güldürmenin zor olduğunu; komedinin dramdan daha ustalık, zeka, gerçekçilik ve samimiyet gerektirdiğini düşünüyor. Yeşilçam dönemine ait romantik ve aile komedilerinin bugün hala aynı keyifle izlenilebilmesinin bu samimiyetten geçtiğini düşünen Tütüncü, şarkının tüm hikayesini bu sıcaklık üzerine kurmuş.

Müzik prodüktörlüğünü Gülşah Tütüncü’nün gerçekleştirdiği “SEN DE Mİ BRÜTÜS?” şarkısının düzenlemesi Gülşah Tütüncü ve Tolga Kılıç’ a ait. Mix ve Masteringler Tarık Ceran’a, kapak düzenlemesi Emre Levent’e ait olan şarkının klip yönetmenliği Erdi Sevinç’e emanet edildi. Görüntü yönetmenliğini Eren Yıldız’ın, yardımcı yönetmenliğini Derya Yıldız’ın gerçekleştirdiği “SEN DE Mİ BRÜTÜS?” şarkısının klibi için sıfırdan bir semt pazarı seti kuruldu. Altmış kişilik kalabalık set ve kast ekibiyle çalışılan klipte Gülşah Tütüncü, tüm esnafın tanıyıp sevdiği tatlı, bıcırık, deli dolu, keman çalmayı bilen pazarcı bir kızı canlandırdı. Aynı tezgahta çalışan iki yakın arkadaşını canlandıran tiyatro sanatçıları Bahadır Efe ve Ali Rıza Tanyeli ise kuvvetli oyunculuklarıyla hikayeyi güçlendirdiler.

blank

Klibin anlamlı bir diğer özelliği de sadece Gülşah Tütüncü’nün yazdığı şarkılardan haberdar olan dikkatli seyircilerin fark edebileceği, bir anlamda diğer şarkılarına selam çaktığı viral işaretler. Acaba resimdeki yedi farkı bulunuz oyunundaki gibi klipteki küçük gizli yedi Gülşah Tütüncü şarkısını kimler fark edecek?

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.