Gülşah Tanrıöver’in on parmağında on marifet var

Son günlerde çıkarmış olduğu yeni teklisi “O Hain” ile dikkatleri çeken akademisyen Gülşah Tanrıöver’in on parmağında on marifet var.

Konservatuarda ses eğitimi dersleri vermeyen devam eden Tanrıöver, karantina döneminde de 30’a yakın yeni şarkı yaptı. Yakında başka sanatçılar tarafından da şarkıları yorumlanacak olan Gülşah Tanrıöver söz ve beste yapmasının yanı sıra Türk Halk Müziği’nden Tango’ya, Arabesk Müzik’ten Caz’a kadar tüm müzik türlerini yorumlayabilen ender sanatçılardan.

blank

Keman, piyano ve gitar çalan Gülşah Tanrıöver; “Şarkı söyleyen birinin nota bilmesi şart, bir enstrüman çalabilmesi ise büyük bir avantajıdır. Beste yaparken ben her ne kadar müzik aletlerinden yararlansam da benim en iyi enstrümanım her zaman sesimdir…” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.