Gülşah, film tadında olan klibi “Hayat”ı müzik severlerin beğenisine sundu

Besteci ve yorumcu kişiliği ile yıllardır birçok güzel projeye imza atan Gülşah, film tadında olan klibiyle dikkatleri üzerine çekeceği yepyeni single çalışması “Hayat”ı müzik severlerin beğenisine sundu.

Sözü ve müziği Gülşah’a, düzenlemesi ise ünlü aranjör Selim Topsakal’a ait olan “Hayat” şarkısının klip yönetmenliğini ise Efe Cansoy üstlendi. Hayatın içinde yaşam mücadelesi verirken, sürekli bizi takip eden ve hep kaçmaya çalıştığımız zorlukları ve şanssızlıkları temsil eden iki karakterin canlandırıldığı klibin çekimleri Beykoz Cumhuriyet Ormanı’nda gerçekleşirildi ve Diriliş Ertuğrul dizisinden tanıdığımız Mehmet Cerrahoğlu’da klipte rol aldı.

“Hayat” DMC etiketi ile NetD YouTube kanalı ve tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.