‘Gülperi’ den yürek yakan yeni fragman

Her Cuma ekran başındaki milyonları etkisi altına alan ‘Gülperi’ dizisinden yeni tanıtım yayınlandı. Tanıtımda oğlu Hasan’ın annesi Gülperi’yi apartmanın kapıcısı diye tanıtması hem Gülperi’nin hem de ekran başındaki izleyenlerin yüreklerini yaktı.

Yapımını Tims&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı, ekranlarda yayınlandığı ilk iki bölümüyle fırtınalar estiren Gülperi’nin heyecanla beklenen üçüncü bölümünden yeni fragman izleyiciyle buluştu.

Yayınlanan fragmanda; Gülperi’nin oğlu Hasan ile Kadir’in kızı Artemis’in yeni bölümde yollarının kesişeceği ortaya çıktı. Oğlunu arayan Gülperi, Hasan’ın Artemis’e “Anam değil, bizim apartmanın kapıcısı” sözleriyle neye uğradığını şaşırdı.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği “Gülperi” nefes kesici yeni bölümüyle 28 Eylül Cuma günü saat 20:00’da Show TV’de ekrana gelecek.

İşte Gülperi’nin yeni tanıtımı:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.