Gülgökçe Korkmaz’dan “En dişi stand-up”

Erkeklerin hakimiyetindeki tek kişilik gösteri dünyasında hem güzel hem de yetenekli bir isim kendini gösteriyor.

Gülgökçe Korkmaz geçtiğimiz kendi kaleme alıp sahneye koyduğu tek kişilik gösterisi “Hiç Güleceğim Yoktu”yu yeni haliyle yeniden sahnelemeye başladı.

Ekranlarda oyuncu olarak boy gösteren, tiyatro eğitim veren Gülgökçe Korkmaz, büyük bir cesaret örneği göstererek kaleme aldığı gösterisinde “Türkiye’de güzel kadın olmak”, “Kadınlara dair sosyal tespitler”, “Sanat camiasının kadınları” başlıklarını kendine has tarzı ve sempatisiyle sahneliyor.

Kendini en rahat hissettiği yerin sahne olduğunu söyleyen Gülgökçe Korkmaz, gösterisini “En dişi stand-up” olarak tanımlıyor.

Yazmayı çok sevdiğini dizi ve film hikayeleri yazdığını dile getiren Gülgökçe Korkmaz, stand-up komedisinin metinlerini de kendi kaleme aldı.

Beğeni kazanan ilk gösterisini gelen eleştirilerle geliştirdiğini söyleyen Gülgökçe Korkmaz, 9 Mayıs’tan itibaren Çolpan İlhan Sahnesi’nde “Hiç Güleceğim Yoktu” oyunuyla seyircilerini selamlıyor olacak

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.