Gülgökçe Korkmaz “yapılamayan” komediyi internete taşıyor

Oyuncu, Gülgökçe Korkmaz’ın hedefinde televizyon ekranlarında “yapılamayan” komediyi internete taşımak var.

Hem tiyatro, hem sunuculuk, hem de iletişim eğitimi alan genç oyuncu Gülgökçe Korkmaz, birkaç yıldır kaleme aldığı komedi senaryolarını kendi Youtube kanalında hayata geçirmeyi planlıyor.

Senaryolarını güncelleyerek genç yeteneklerden oluşan bir oyuncu grubu kuran Gülgökçe Korkmaz, gerek güncel dizileri “ti”ye alacağı, gerek yeni tiplemeler yaratacağı, gerekse sahnelerde başarıyla sürdürdüğü “Stand-up” gösterilerini dijital olarak sahneleyeceği kanalının dikkat çekeceğinden ve ilgi göreceğinden emin.

Amacının tam manasıyla “Youtuber” olmak değil Youtube’da kendini ifade edecek işler yapmak olduğunu söyleyen Gülgökçe Korkmaz, “Sit-com” kültürünü internette yeniden canlandıracak adımı atmayı hedeflediğini söylüyor.

Gülgökçe Korkmaz, ilgi görmesi durumunda genç oyuncu adaylarına da yapacağı skeç ve mini dizilerde şans vermek istiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.