Güldüy Güldüy Show’da bu hafta Simge ve Buray güldürecek

Birbirinden başarılı konukları, kahkaha dolu skeçleriyle Güldüy Güldüy Show Çocuk yine dopdolu bir programla ekranda! Güzelliği ve yeteneğiyle büyüleyen Simge, sahnedeki oyunculuk performansına herkesin şapka çıkardığı Meltem Yılmazkaya, 7’den 70’e her kesimi kendine hayran bırakan Anadolu Ateşi Çocuk Dans Grubu ve müzikleriyle ritmi hep yüksek tutan Buray bu haftanın konukları.

Ekranların en fenomen tartışma programı ‘Ben Seni Dinledim’de neler oluyor? Dünyanın düz olduğuna inanan ve bunu ispatlamaya çalışan Hüseyin ile dünya yuvarlaktır diyen Mesut arasında neler yaşanacak? Astroloji Uzmanı Mehtap, Yer Bilimci Fikri ve programa Ankara’dan katılan İsmail; Mesut’un mu yoksa Hüseyin’in mi tarafını tutuyor olacak? Program sunucusu Nezaket tartışmacıları sakinleştirebilecek mi? Tezini ispatlamak için dünyanın düz olduğunu simgelerle anlatmaya kalkan Hüseyin’in başına hangi garip olaylar gelecek?

Her hafta çocuklar için çok önemli altı kuralı ekranlara taşıyan Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi bu defa bayramda fazla harçlık alabilmenin yollarını inceliyor? Bilal dedesi ve babaannesinden fazla harçlık alabilmek için hangi yolları izlemeli? Bilal’in rakipleri kimler? Kapıcı Bahadır, kuzen Mustafa ve komşunun ikiz kızları Bilal’in harçlığa ulaşmasını nasıl engelleyecek?

Doktorlara pizza götürmek için uğraşan kurye Hüseyin, eşi Nezaket’in topuğunda diken çıkınca onunla beraber hastaneye gelen İsmail, yaşlı teyze Sinem, en üst katta işi olan İbrahim ve elinde ölümcül bir virüs taşıyan profesör Fikri aynı asansörde kalırsa neler olur? Eşi Nezaket’in söylenmelerine daha fazla dayanamayıp virüsü içen İsmail nasıl bir canavara dönüşür? Hüseyin pizzaları teslim edebilmek için hangi yolları izleyecektir? Ve onları kim kurtaracak?

Oğlu Bahadır’ın ayarlaması üzerine bir restorana 14 Şubat Sevgililer Günü yemeği için giden Bilal ve eşi Yeter’i restoranda hangi sürprizler bekliyor? Bahadır’ın bir fırsat sitesi üzerinden ayarladığı yemek Bilal ve Yeter için hangi sorunlara yol açacak? Garson Şevket, Bilal ve Yeter’e neden kötü davranıyor olabilir? Bilal ve Yeter’in masasında başka çiftlerin ne işi var?

Yeni bir eve taşınan İsmail ve kardeşi Nezaket yeni komşuları Şevket’teki tuhaflığı nasıl keşfedecek? Şevket’in gerçekten beğendiklerine nazarı değiyor olabilir mi? Evdeki nazar boncuğu, İsmail’in gitarı, tavanda duran avize, inci küpeli kız tablosu Şevket’in beğenmesi üzerine hangi şekillere girecek? Nezaket ve İsmail, Şevket’in hışmından kurtulmayı başarabilecek mi?

Hepsi bu hafta Güldüy Güldüy Show Çocuk’da…

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile 29 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.