Güldür Güldür’ün en sevilen karakteri geri mi dönüyor?

Güldür Güldür’de oynadığı Naime karakteriyle adını duyuran Ecem Erkek, “Şaşırt Beni” oyununu izleyenler arasındaydı. Oyun öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Erkek, akıllara “Güldür Güldür”e geri mi dönüyor?’ sorusunu getirdi.

Güldür Güldür Show’dan ayrılan oyuncu Ecem Erkek, yönetmen Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği ‘Şaşırt Beni’ oyununun galasında görüntülendi. ‘Aşk Kumardır’ dizisinde birlikte rol aldığı Barış Yıldız için geldiğini söyleyen Erkek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

‘BU İŞLER HİÇ BELLİ OLMAZ’

Gazetecilerin “Güldür Güldür’e geri dönecek misiniz?” sorusuna Ecem Erkek, “O işler hiç belli olmaz. Orası benim hep çok sevdiğim bir yer. Katkısını yadsımadığım bir yer. O yüzden bu işler hiç belli olmaz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.