Güldür Güldür Show’un Avrupa turnesi başladı!

Güldür Güldür Show’un merakla beklen Avrupa turnesi başladı. Avrupa’nın bir çok ülkesini tek tek dolaşacak olan ekip binlerce kişiyi güldürecek. Şimdiden bir çok noktada tüm biletlerin tükendiği turneye yoğun ilgi gösteriliyor.

Güldür Güldür Show özlemle beklenen Avrupa turnesine başladı. Güldür Güldür Show ekibi turnenin ilk ayağı Stuttgart’taki Liedarhalle salonunda binlerce kişiye 3 saatlik performanslarıyla unutulmaz dakikalar yaşattı. Oyun öncesi şehri gezen oyuncular bol bol fotoğraf paylaştı.

17 Kasım’da Bochum, 29 Kasım Frankfurt, 07 Aralık Viyana, 08 Aralık Hamburg, 15 Aralık Amsterdam, 20 Aralık Antwerp, 22 Aralık Münih, 14 Şubat’ta ise Berlin’de sevenleriyle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.