Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel ile Show TV ekranında

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel bölümü ile Show TV ekranlarında kahkaha tufanı estirecek! Birbirinden eğlenceli skeçlerin yanı sıra konukları ile de Güldür Güldür Show yılbaşı akşamına damga vuracak!

7’den 70’e herkesin sevgilisi Güldür Güldür Show’un yılbaşı konukları Ferhat Göçer, Hayko Cepkin, Merve Özbey ve Güldüy Güldüy Show’un sempatik çocukları Berat Efe, Esat, Defne ve Zeynep. Birbirinden renkli konukların hem şarkıları hem de esprileriyle renk katacağı gecede eğlence hiç bitmeyecek. Geri sayım heyecanı, birbirinden eğlenceli skeçler, sürprizler ve sevilen parçalar ile yılbaşı akşamı Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel ile Show TV ekranında!

“Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel” 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 22.00’de Show TV’de.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.