“Güldür Güldür Show” tüm hızıyla Show Tv’de devam ediyor

Uçak korkusu olmasına rağmen uçağa binmek zorunda kalan İsmail, gitmek istediği yere sorunsuz ulaşabilecek mi? Felaket tellalı Aysel teyze, aşırı zengin Bahadır, turşu bidonu ile uçağa binen Mesut, saf hostes Burcu ve pilot İbrahim ile yolculuğun sonu nasıl gelecek?

Ege’nin bir kasabasında özel olarak yetiştirdiği dutu guiness rekorlar kitabına kaydettirmek isteyen Muhtar Bilal’i bekleyen felaket ne? Köyde yaşayan süt annesini ziyaret etmek için gelen kem gözlü Şevket köyde hangi sorunlara sebep olacak?

Kız arkadaşlarını korkutarak onlara yakınlaşmaya çalışan Hüseyin ve Mustafa, Yeter ve Aysel’i ruh çağırmaya ikna edebilecekler mi? ruh çağırma sırasında ortaya çıkan küçük kız Sinem’in tuhaf ve korkutucu davranışları karşısında Hüseyin ve Mustafa ne yapacak?

Uzaydan gelen ve inanılmaz yetenekleriyle dünyayı kurtarmayı görev edinen kahraman süper çocuk Mesut, sevgilisi Burcu ile çeyiz alışverişine çıkarsa neler yaşanır? Mesut’un müstakbel kayınpederi Bilal ile arasındaki problemin nedeni ne?

Yalnızlıktan sıkılan ve doğumgünü partisi vermek isteyen Pinokyo Hüseyin’in çabaları karşısında Gepetto Mesut partiye izin verecek mi? Partiye gelen kızlar Dilek ve Mehtap’ı tavlamak isteyen Hüseyin, Fikri ve Mustafa’nın yardımıyla bu yalnızlık durumundan kurtulabilecek mi?

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni bölümü ile “Güldür Güldür Show”da…

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile 4 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW MAYIS AYI BOYUNCA
HER ÇARŞAMBA VE CUMA
YENİ BÖLÜMLERİ İLE SHOW TV’DE!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.