“Güldür Güldür Show” bol kahkaha ile geliyor

Hüseyin annesi Aysel ve ablası Nezaket’i sevgilisi Burcu ile tanıştırmak istiyor… Burcu’nun sakladığı büyük sır ne? Nezaket ve Aysel, Burcu’nun gizli yönlerini öğrenince neler olacak? Burcu ve Hüseyin gerçekten evlenecek mi?

Kadınları ve erkekleri anlama kursları devam ediyor… Yıllardır kadınları anlama kursuna devam eden İbrahim, Bahadır ve Mesut sonunda Nezaket Hoca’nın sınıfından mezun olabilecek mi? Kadınca kursundan sonra başlayan erkekleri anlama kursuna devam eden kızlar Yeter, Aysel ve Sinem başarılı olabilecek mi? Şevket, kızlara, erkeklerle ilgili hangi mühim derslerden bahsedecek?

Merter’de tekstil dükkanı sahibi olan Bilal, mağazasına müşteri olarak gelen ve durmadan telefonla rahatsız edilen Nezaket’e yardım edebilecek mi? Bilal, Nezaket’in telefonundan eski sevgilisi İsmail’e yaptığı çıkış başına ne işler açacak? İsmail’in ünlü bir mafya olduğunu öğrenen Bilal durumdan sıyrılabilecek mi?

Hollanda’ya gitme ödüllü teknolojik icatlar yarışmasını düz liseli Bahadır, Hüseyin ve Fikri mi, yoksa meslek liseliler Mustafa, Bilal ve İbrahim mi kazanacak? Meslek liselilerin kızlarla tanışmak için yaptığı dünya teknoloji tarihini değiştirecek büyük icat nedir?

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni sezonu ile “Güldür Güldür Show”da…

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile 30 Ekim Cuma akşamı saat 19.45’te Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.