‘Güldür Güldür Show’ 317’nci bölümüyle ekrana gelecek

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı saat 20.00’de 317’nci bölümüyle ekrana gelecek.

Güldür Güldür Show 317. Bölüm 3.tanıtımı

YouTube video

Güldür Güldür Show 317. Bölüm 2.tanıtımı

YouTube video

Güldür Güldür Show 317. Bölüm tanıtımı

YouTube video

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı saat 20.00’de 317’nci bölümüyle ekrana gelecek.

Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkacak.

‘Güldür Güldür Show’un 317’nci bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

Tek Tip Estetik

Bir estetik merkezinde eşlerinin operasyon sırasını bekleyen Hüseyin, Mesut ve İsmail ‘tek tip estetik’ten nasibini alır. Eşlerinin yaptırdığı operasyonlardan kafaları karışan erkekler eşlerini de karıştırmaya başlar.

Manyak Aile

Hayati ve Yeter, oğulları Bahadır için Çiçek’i istemeye giderler ama aslında amaçları dünürleri kendilerinden soğutup kızı vermemeleri için uğraşmaktır. Bahadır evlilik istediği için girişte ailesini kötü davranmaları konusunda tembihler. Ancak işler tahmin ettikleri gibi gitmez.

Konforlu Muhalefet

Muhalefet partisi başkanı olan Mesut seçim günü acı haber verir gibi anket sonuçlarını açıklar, partisi seçimi kazanmaktadır. Partideki herkes iktidar olmamak için çözüm üretmeye başlar, muhalefet olmaya alışmışlardır ve ülke ekonomik olarak kötü diye yönetmek istemezler.

Özel Okul Velileri

Bir özel okulda öğretmenlik yapan Paşa veli toplantısı organize eder. Öğrenci velilerinin toplantıdaki tutumuysa Paşa’ya zorlu dakikalar yaşatır.

Aile Dizilimi

Aile dizilimi terapisi yapan Mesut, alışık olmadığı danışanlar ile karşı karşıya gelir. Balyoz, Falçata, Matkap ve Çekiç gibi lakapları olan tehlikeli tiplerle seansa başlayan Mesut kendisini dönüşü olmayan bir seansın ortasında bulur.

Büyük Hala

İbrahim Jale’nin hasta halası Nazlı’yı eve getirmiştir. Nazlı ilgi meraklısıdır, bu yüzden sürekli yalan söyler. Nazlı’nın akrabaları Mustafa, Fikri ve Leman gelir, her biri farklı Nazlı’nın uydurduğu farklı bir hastalık nedeniyle gelmiştir. Sağlıklı olduğu anlaşılan Nazlı’nın yalan söylediği ortaya çıkınca çok yalnızım diye itiraf eder.

Boşversene Ya

Mahallenin esnafı olan Ozan ve Kudret, yeni esnaf telefoncu Mustafaya ziyarete giderler. Güler yüzlü davranırlar fakat Mustafa umursamaz bir tiptir ve her güzel olayın arkasında bir kötü niyet görür.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.