Gülçin Karakaya’nın İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses’i barıştırdığı ortaya çıktı

Babası İbrahim Tatlıses ile geçtiğimiz aylarda ev konuları yüzünden arası bozulan Dilan Çıtak Tatlıses barışma haberleri ile gündeme gelmişti. Babası ile aralarındaki buzları eriten Dilan Çıtak sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı. İkilinin arasını İbrahim Tatlıses’in kendisinden 42 yaş küçük olan sevgilisi Gülçin Karakaya düzeltti.

İbo Show ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapan İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in arası babasının tüm kardeşlerine Kuşadası’ndaki sitesinden daire vermesi ancak kendisine vermemesi nedeniyle açılmıştı. Uzun bir süre küslük yaşayan baba-kız geçtiğimiz günlerde buzları eritti.

Babası gibi şarkıcı olan Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses ile paylaşam yaparak barıştıklarını duyurmuştu. Ünlü türkücünün evlilik hazırlığında olduğu Gülçin Karakaya’nın küslüğü bitirdiği ortaya çıktı.

Gülçin Karakaya, ünlü sanatçının kızı Dilan Çıtak’la da yakın arkadaş oldu. Son dönemde sosyal medyada sık sık Çıtak’la fotoğraflarını paylaşan Karakaya, önceki gün de genç şarkıcı ve sevgilisi Levent Dörter’le çektirdiği kareyi yayınlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.