Gülçin Ergül hastaneden taburcu edildi

Önceki gün erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı idaresindeki 34 SD 7339 plakalı otomobille trafik kazası geçirip hafif yaralı kurtulan Hepsi grubu üyesi Gülçin Ergül, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

İzmir-İstanbul otoyolunda geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan şarkıcı Gülçin Ergül taburcu edildi.

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan Ergül’ün, sadece parmaklarında kırık olduğu tespit edildi.

Psikiyatri doktorları tarafından da muayene edilen Ergül, taburcu işlemlerinin ardından ailesiyle hastaneden ayrıldı.

Gülçin Ergül’ün İzmir’deki evine gideceği, tedavisine burada devam edileceği öğrenildi.

İş insanı Erdal Şeyda Lafçı idaresindeki 34 SD 7339 plakalı otomobil, 13 Aralık akşamı İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yönde giden Cengiz Y’nin kullandığı 34 CGR 100 plakalı tırın dorsesine çarpmıştı. Kazada, Lafçı olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi’nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül ise hastaneye kaldırılmıştı.

GÜLÇİN ERGÜL KİMDİR?

2000’li yılların popüler müzik grubu ‘Hepsi’de farklı ses rengiyle dikkati çeken Gülçin Ergül, grubun dağılmasının ardından solo albümleriyle müzik kariyerini sürdürdü. Bir süre ABD’de ünlü şarkıcıların dans ekiplerinde yer aldı, önemli koreograflarla çalıştı.

30 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Küçük yaşlarda ilgi duymaya başladığı müziğe, ‘Pera Güzel Sanatlar Akademisi’nde piyano eğitimi alarak başladı. Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğu’na ve Çocuk Korosu’na seçildi. ‘Kuşadam ve Prens’, ‘Kül Kedisi’, ‘Fındıkkıran’, ‘Uyuyan Güzel’, ‘Kral ve Ben’, ‘Midas’ın Kulakları’, ‘Turandot’ gibi oyunlarda oynadı.

Ortaokul ve lise öğrenciliği döneminde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale bölümünde dersler aldı. Erken yaşta şan eğitimi aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.