Gülben Ergen’in TEDx konuşmacısı olması sosyal medyada tepki topladı!

Dünya’nın en büyük konuşma organizasyonlarının başında gelen TEDx, bu sene İstanbul etkinliğinde davet ettiği isimler nedeniyle tepki topladı. Tedxİstanbul organizasyonunda Gülben Ergen’in konuşmacı olarak katılması sosyal medyada gündem oldu.

29 Şubat’ta gerçekleşek olan Tedxİstanbul organizasyonunda Gülben Ergen’in konuşmacı olarak katılması sosyal medyada hayal kırıklığı yarattı.

Bugüne kadar birçok mentör ismi sahnesinde ağırlayarak kaliteli bir çizgi yakalayan TEDx’in bu seneki konukları beğenilmedi. Etkinlik için bilet alan çoğu kişi Gülben Ergen’e tepki gösterdi.

Birçok kullanıcı TEDx’in resmi Instagram hesabını eleştiri yağmuruna tuttu.

blank

Gülben Ergen Kimdir?

25.08.1972 tarihinde İstanbul’da doğan Gülben Ergen, kariyerine ilk adımı katıldığı Hürriyet Sinema Güzeli yarışmasında ikinci olmakla attı. Hemen ardından “Biz Ayrılamayız” ve “Deniz Yıldızı” filmlerinde oynadı. “Hanımın Çiftliği” kariyerinin ilk dizisi oldu. İleriki yıllarda başrolünü oynadığı “iki Kiz kardeş” “Yol Palas Cinayeti” “Fırat” “Marziye”, “Dadı” dizileriyle izleyicinin beğenisini kazandı.

Çıkardığı 10 albüm ve 8 single ile Türk pop müziğine sevilen şarkılar kazandırdı. En Çok Satan Albüm; En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ve şarkıları ile Altın Plak alan sanatçı, birçok televizyon programı yaparak ekranların başarılı isimlerinden biri oldu.

“Gülben’den Masallar” ve 100.000 adet satışa ulaşan “Öğrendim ki” adlı iki kitabı bulun Gülben Ergen, ik yıl boyunca Hürriyet Gazetesinde/ Kelebek ekine yazılar yazdı. Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan okulöncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve ihtiyacı olan uzak köylere anaokulu yapmak için Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ni kurdu ve halen başkanlık görevini yürütmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.