Gülben Ergen’in ismi, bu kez 59 yaşındaki İzmirli bir iş adamı ile anıldı

2 yıllık eşi Erhan Çelik’ten boşandıktan sonra hakkında sürekli ‘ihanet’ haberleri yapılan Gülben Ergen’in ismi, bu kez 59 yaşındaki İzmirli bir iş adamı ile anıldı.

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre Erhan Çelik’le 2 yıllık evliliğini geçen ay bitirdikten sonra özel hayatında suların durulmadığı Gülben Ergen hakkında yeni bir şok iddia daha ortaya atıldı…

GALA BOYUNCA UZAKTAN İZLEDİ!

Çelik’i İzmirli bir iş adamıyla aldattığı öne sürülen Ergen, Uçankuş’un iddiasına göre gizemli sevgilisini geçtiğimiz akşam gerçekleşen ‘Vezir Parmağı’ filminin galasına dahi davet etti. Herkes günlerdir Gülben Ergen’in kiminle birlikte olduğunu merak ederken iddialara göre şarkıcının herkesten sakladığı İzmirli aşkı, gala boyunca sanatçıyı uzaktan izlemekle yetindi.

O DA EŞİNDEN BOŞANDI!

Galaya eski eşi Mustafa Erdoğan’dan olan 3 oğluyla katılan Ergen’in de gece boyunca adının ‘E.H.’ olduğu iddia edilen gizli aşkını göz hapsinde tuttuğu öne sürüldü. Ege Üniversitesi mezunu 59 yaşındaki iş adamının açık kimliği şimdilik gizlense de ikilinin ilişkilerine dair detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

İddiaya göre işadamı ‘E.H.’, Gülben Ergen’le ‘Dadı’ isminde kafe zinciri açmak için dahi kolları sıvamış. Hatta iş adamı, sahibi olduğu iki binanın altındaki dükkanları da kafe açması için Ergen’e tahsis etmiş. İş dünyasında önemli bir konumda olduğu öğrenilen ‘E.H.’ ile ilgili bir diğer çarpıcı detay ise kısa süre önce evliliğini bitirmiş olması… Futbolu da çok sevdiği konuşulan iş adamının kim olduğu şimdilerde magazin kulislerinde herkesin birbirine sorduğu soru.

İşte sır sevgili…

“HADSİZ, TERBİYESİZLER!”

Bu şok iddiayla gözlerin çevrildiği Gülben Ergen ise dün akşam sessizliğini twitter’da bozdu.

Ergen, “Hakkımda atıp tutanlarla laf yetiştirmeye 140 karakter asla yetmez. Tanımadığım isimlerle adımı eşleştirme çabasında hadsiz, terbiyesizler!!!” diyerek hakkındaki iddialara ateş püskürdü. Öte yandan Ergen’in Erhan Çelik’le evliliğinin bitme nedeni olarak önce eski eşi Mustafa Erdoğan, ardından filminde oynadığı Mahsun Kırmızıgül ve son olarak da iş adamı Engin Yeşil gösterildi.

Ancak Gülben Ergen, bu dedikoduları da kesin bir dille yalanlamıştı. Ergen’in özel hayatındaki çalkantılı günleri ve hakkında sürekli yeni bir iddianın ortaya atılması ise akıllara ünlü sanatçının bir şarkısının sözünü getirdi: “Arka sokaklarda neler oluyor?”

İHANET İMASI YAPMIŞTI

Ünlü sanatçıyla boşanmadan sadece 1 akşam önce konuşan Erhan Çelik, “Gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir alışkanlığı ve güzel bir tarafı var” açıklaması yapmıştı. Herkes ünlü haber spikerinin bu sözüyle ne kast ettiğini merak ederken Gülben Ergen hakkında ortaya atılan bu şok iddia, “Acaba Çelik, bu ihaneti mi ima etti?” yorumları yaptırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.