Gülben Ergen’e o gülüş yılın fotoğrafı

Uzun yıllardır Gülben Ergen’le kavgalı olan Seren Serengil, zafer kahkahaları atmaya devam ediyor.

Bir mekanda pişti olduktan sonra gülerek objektiflere yakalanan Serengil, “Yılın fotoğrafı olur” diyerek kameralara bir kez daha kahkaha attı.

Gülben Ergen’in evli işadamı Tolga Duğles ile yasak aşk iddialarının ortaya çıkmasının ardından aralarındaki soğuk savaşı alevlendiren Seren Serengil, zafer kahkahaları atıyor. Sunuculuğunu yaptığı programda da sık sık eleştirdiği Gülben Ergen ile bir mekanda pişti olan ve hemen arkasında kahkaha atan Serengil, aynı kahkahayı önceki gün gazeteciler için de attı. Seda Sayan’ın Şişli’deki bir mekanda sahnesini izlemeye gelen Serengil, burada gazetecilerle bir araya gelerek pişti gününü ve hakkında yapılan caps’leri değerlendirdi. “O caps’lere çok güldüm. Arkadaşımla kapıda eğlenirken Gülben Ergen’e denk geldi. O fotoğraf bence yılın fotoğrafı olur” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.