Gülben Ergen’den hapis açıklaması

Gülben Ergen, Seren Serengil hakkında karara bağlanan hapis hakkında açıklama yaptı…

İŞTE GÜLBEN ERGEN’İN AVUKATI ARAÇILIĞI İLE YAPTIĞI AÇIKLAMA…

Medyada yer alan haberler ve yorumlar sonrasında açıklama gereği duyulmuştur. Kamuoyunun dikkatine;

Geçtiğimiz aylarda Gülben Ergen’e yöneltilen ve süreklilik arz eden sözel saldırılar sonucu sanatçı mahkemeye başvurmuş, yayınlarda kendisiyle ilgili hakarete varan sözlerin ve linç kampanyasının durdurulmasını talep etmişti.

İstanbul 10.Aile Mahkemesi 16.10.2017 tarihinde, tedbir kararını vermiş, Gülben Ergen’e yönelik sarf edilen sözlerin bir magazin eleştirisi değil, “kadına yönelik şiddetin” tezahürü olan “aşağılama”, “hakaret” olduğuna hükmetmiş ve bu tarihten başlayarak bahsi geçen isimlere bu hukuka aykırı davranışları yasaklamıştır.

Tedbir kararının tebliğ edilmesine rağmen davalı, davacı hakkında adaletin verdiği kararı hiçe sayarak hakaretlerine devam etmiş, bunu da bilerek ve kasıtlı yaptığına dair açıklamalarda bulunmuştur.

İstanbul 11.Aile Mahkemesi 6284 sayılı yasa kapsamında tedbir kararına muhalefet eden davalının 3 gün süreyle zorlama hapsine karar vermiştir.

Yaşanan bu olayları en yalın haliyle yorumlamak gerekirse;

Mahkeme kararına uyulmaması bir suçtur, adaleti hiçe saymaktır.

Bu suçun tespitini yapan Gülben Ergen değil Yüce Türk Adaletidir.

Gülben Ergen Vekili Altın Mimir

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.