Gülben Ergen’den Ekrem İmamoğlu’na övgü dolu sözler!

Başarılı şarkıcı Gülben Ergen, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından yayınladığı mesajla Ekrem İmamoğlu’na destek verdi.

Seçim boyunca siyasi paylaşımlarda uzak duran Ergen, dün akşam İmamoğlu ve ailesinin fotoğrafını paylaşarak tebrik etti.

“EŞİNE VE ÇOCUĞUNA HEP AŞKLA BAKAN”

Gülben Ergen, paylaşımında şunları söyledi: “Tebrikler eşine ve çocuklarına hep aşkla bakan ve her fırsatta ailesine minnetle teşekkür eden Ekrem İmamoğlu İstanbul ve ülkemiz için hayırlı olsun”

blank

BİNALİ YILDIRIM’I DA TEBRİK ETTİ

Ünlü şarkıcı, rakibi İmamoğlu’nu tebrik eden Binali Yıldırım içinde “Rakibim Ekrem İmamoglu’nu tebrik ederim diyen Binali Yıldırım’ı konuşması ve temennileri için tebrik ederim. İstanbul için hayırlı olsun… Saygı, hoşgörü ve umutla”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.