Gülben Ergen: Vücudum infilak etti

Gülben Ergen, Radyo D’de Sarı Şeker Sema’nın konuğu oldu.

Sarı Şeker Sema’nın sorularını samimiyet ile cevaplayan Ergen, dinleyicilere keyifli bir program yaşattı.

Instagram hesabı neden Gülben Ergen değil de “gulben123” ?

Atlas, Ares,Güney, 3 oğlum olduğu için Gülben Ergen almadım diyen Ergen, “Biz hep bitişik yaşıyoruz, benim küçük ordum onlar, instagram hesabımda da olsunlar istedim. “ dedi

Yeni şarkısı: “İnfilak”

Yeni şarkısından dolayı oldukça heyecanlı olan Ergen, “Geçen sene Yansın Bakalım döneminde İnfilak şarkısını da Sezen Aksu’dan almıştım. Bir tane daha şarkısı var Sezen’in o da albümde olacak. Aslında İnfilak da albüm şarkısı sıralamasındaydı, bir şarkıyı okudum, İnfilak bana çok dokundu, mevsimi de çok doğru buldum, bu şarkıyla çıkmak istedim. Sezen Aksu’ya danıştım, onun stüdyosunda yeniden okudum, beraber yaptık okumayı, bildiğimiz Gülben Ergen’den farklı bir okuma olması gerekiyordu. Sezen yardımcı oldu vokal konusunda, beraber çok şarkımız var. Ben artık tutacak mı diye bakmıyorum şarkılara, bana müzik yolculuğumda ne katacak, bundan sonraki repertuarıma daha farklı bir altyapı sağlayacak mı, daha sevdiğim müziği yapacak mıyım diye bakıyorum. Bazen konserlerde coşturur diye şarkılar alıyoruz repertuarımıza ama bazı şarkılar cesaret istiyor. Mesela “Yalnızlık” şarkım da benim için dönüm noktasıydı, o şarkıdan aldığım cesaretle akustik albüm yaptım, Bülent Ortaçgil’den, Özdemir Erdoğan’dan şarkı aldım.” dedi.

İnfilak klibinde lirik dans yaptı.

Klipte vücut diliyle şarkıyı anlatmayı çok istedim diyen Ergen, “Çığlık atan bir şarkı İnfilak ve yüzden ziyade vücutla anlatmak istedim. Murat Joker sete bir modern dans hocası getirdi. Çekimlerde o benim karşımdaydı, bazı hareketlerde ona bakarak yaptım ama bazı yerler doğaçlamaydı, o şarkı bana vücudumla çığlık atmamı söyledi, çektik ve endişeliydik, güzel olur mu diye çünkü beceremezsem başka bir yere giderdi. Ayakkabı vardı ayağımda onu çıkardım çıplak ayakla tekrar çektik, olan yerleri koyduk klibe. Çocuklarımın babasının en iyi bildiği şey dans olduğu için çok riskli tabii, Mustafa hemen aradı, ne bu danslar diye, yok canım ellerimi şöyle yapmıştım diye kıvırmaya çalıştım, tabi ki çok çalışkan ve disiplinli olduğu için ders alsaydın dedi ama nasıl vakit bulacağım ders alamaya? Aslında çok dans gibi değildi, kadınsı bir çığlık vardı klipte.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

blank

Vücudum infilak etti.

Şarkı çıkınca bir oraya bir buraya koşturmaktan yorgun düşen Gülben Ergen, “O kadar uzun zamandır hasta olmamışım ki annem bile şaşırdı, annemi çağırdım çocuklarla ilgilenmesi için, benim 3 tane çocukla hasta olmaya da hakkım yok çünkü. Serum almak zorunda kaldım 2 gün üst üste. Testler yapıldı tehlikeli bir şey var mı diye, ama sonuçlar temizdi.” dedi.

Albümü 2019 baharına yetiştirmeye çalışıyorum

Yeni albüm hazırlıkları için çalışan Ergen, “İnfilak bir single, albüm için çalışmalara başladık. Sezen Aksu’dan bir şarkı daha var, Deniz Seki, Serkan Kaya, Onur Mete, Sinan Akçıl gibi isimler olacak. Tabi ki yine Taşkın Sabah ile çalışacağım çünkü beni çok iyi tanıyor.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.