Gülben Ergen ve Ahmet Özhan’dan muhteşem düet

AHMET ÖZHAN ve GÜLBEN ERGEN’den muhteşem düet “BANA SENİ GEREK SENİ” kliplendi!!!

Türk müziğinin büyük ismi AHMET ÖZHAN, yıllarca unutulmayacak bir projeye imza attı. Bugüne kadar, kariyeri boyunca, bestelenmiş hemen hemen tüm ilahileri seslendirdiği halde, her fırsatta “bu şarkıları okumaya doyamadım” dediği eserleri yeni bir tarzda icra etmek istedi.

AHMET ÖZHAN bu projeyi menajeri Oğuz Arınmış ile paylaştıktan sonra TAŞKIN SABAH ve GÜLBEN ERGEN ile projenin modern altyapılarla oluşması konusunda fikir birliğine vardılar. Özenle seçilmiş bu ilahiler, TAŞKIN SABAH’ın müzik yönetmenliğinde modern altyapılarla yeni bir soluk kazandı.

BEST OF İLAHİLER VE DÜETLER albümünde, bugüne kadar hiç ilahi okumamış olan GÜLBEN ERGEN de, sürpriz bir düetle yer aldı.

gazetemag.com-Gulben Ergen Ahmet Ozhan

Yunus Emrenin en özel eserlerinden biri olan BANA SENİ GEREK SENİde AHMET ÖZHAN ile GÜLBEN ERGEN aynı zamanda kamera karşısına geçerek NİHAT ODABAŞI yönetmenliğinde bu eseri ölümsüzleştirdi.

Avrupa Müzik markasıyla 24 Haziranda TürkTelekomMüzik ve TİVİBU’da yayınlanan, 27 Haziranda ise tüm müzik marketlerde yerini alacak BEST OF İLAHİLER VE DÜETLER albümünün, konser tadında video klipleri ve NİHAT ODABAŞI yönetmenliğinde kliplenen GÜLBEN ERGEN ve AHMET ÖZHAN’a semazenlerin eşlikettiğiBANA SENİ GEREK SENİ düeti önümüzdeki hafta itibarıyla televizyonlarda yayınlanmaya başlanacak

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.