Gülben Ergen sıcak havalara özlemini bikinili fotoğrafıyla dile getirdi

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sıcak havalara özlemini bikinili fotoğrafıyla dile getirdi. Ergen, fotoğrafına, “Yaz gelsin.” notunu ekledi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen sıcak havalara özlemini bikinili fotoğrafıyla dile getirdi. Ergen fotoğrafına, “Yaz gelsin.” notunu ekledi.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından yaz aylarına olan özlemini dile getirdi. Siyah bikinisiyle takipçilerini kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, fotoğrafına, “Yaz gelsin.” notunu ekledi. Ergen’in fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

blank

“CANIMA CAN KATTIĞIN O AN”

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen oğlunun doğum gününü duygusal paylaşımıyla kutlamıştı. Ergen paylaşıma, “Minicik canınla, canıma can kattığını gördüğüm o an. 2007, 18 Ocak… Sen mi doğdun? Ben mi doğdum? Belki de birlikte doğduk be oğul, bu eşsiz duyguya doyamamış olmalıyım ki, senden sonra iki kez daha doğdum. 22 Haziran tam kışın başıydı, sonra tam yazın başı. Yazsam bir ömür, anlatsam bir ömür, yaşasam bin ömür. (Hani bir duam var ya dalga geçtikleri onu demeye devam, ama buraya yazmam anladınız siz)” notunu yazmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.