Gülben Ergen: İnşallah bu yaz görüşmeyiz

Geçtiğimiz akşam Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisini izlemeye giden ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yaz tatili hakkında konuştu. Gülben Ergen, “Nisan ayına kadar hep konserlerim olacak. Ramazan ayında çalışmayacağım, dinleneceğim. İnşallah bu yaz görüşmeyiz.” dedi.

Yasemin Sakallıoğlu, önceki akşam “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı gösterisi için sahneye çıktı. Sakallıoğlu’nu izlemeye ünlü isimler akın etti. O isimlerden biri de Gülben Ergen oldu.

Yasemin Sakallıoğlu hakkında konuşan Gülben Ergen, “Kendisini çok beğeniyorum, bütün paylaşımlarını takip ediyorum. Kendisinde Yıldız Tilbe samimiyeti var. Yıldız’ın da frensiz ve sansürsüz bir samimiyeti var, çok beğeniyorum ilk kez izleyeceğim.” dedi.

blank

Muhabirlerin “Yazın Bodrum tatili var mı?” sorusuna da yanıt veren ünlü şarkıcı Ergen, “Var, ama nisan ayına kadar hep konserlerim olacak. Ramazan ayında çalışmayacağım, dinleneceğim. İnşallah bu yaz görüşmeyiz.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.