Gülben Ergen: İçlik giydim ve saçlarım kirliydi!

Gülben Ergen, Yapımcılığını Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği BloombergHT’de yayınlanan “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programına konuk oldu.

Aslı Şafak’ın sorularına samimi cevaplar veren Ergen, yaptığı itiraflarla izleyenleri şoke etti.

https://www.youtube.com/watch?v=jFndkiRTSxU

“İçlik giydim ve saçlarım kirliydi”

Yeni şarkısı “Benim Hayatım” ile listeleri alt üst eden Gülben Ergen’in klibi de bir o kadar olay oldu. Aslı Şafak kliple ilgili beğenisini dile getirirken ünlü şarkıcı öyle bir itirafta bulundu ki, sonrasında kendisi bile söylediklerine inanamadı. Gülben Ergen’in karlar içinde çekilen kliple ilgili “içlik giymeme rağmen çok üşüdüm” sözleri stüdyoda kahkahaya neden oldu.

İçlik itirafını nasıl yaptığına şaşıran Ergen, bu kez saçlarıyla ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu. Aslı Şafak “saçlarımı senin gibi yapmak istiyorum kuaförüm bana olmayacağını söyledi” diyince, Gülben Ergen ikinci bombayı patlattı. “o saçlar iki günlük. Saçlarım orada kirli. Ben o saç şekli için bir gün önceden yaptırıyorum”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.