Gülben Ergen ‘Esasen’in remix’ini yayınladı

“Aşkın en gerçek, en esas hikayesini bu şarkıda bulacaksınız.”

Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde sevenleriyle buluşturduğu yeni teklisi “Esasen”in remix versiyonuna çekilen video klibi yayınladı.

İlk kez Soner Sarıkabadayı ile çalışan Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde “Esasen”in slow versiyonunu dinleyicisine sundu. Sevenlerine bir sürpriz yaparak şarkının remix versiyonunu da dinleyicisi ile buluşturan Gülben Ergen şarkısı için “Aşkın en gerçek, en esas hikayesini bu şarkıda bulacaksınız” yorumunda bulunuyor…

Söz ve müziği Soner Sarıkabadayı’ya ait olan “Esasen” şarkısının düzenlemesi için Taşkın Sabah’la çalışan Gülben Ergen, bir başka projesi ile de yine farklılığını konuşturdu. Türkiye’nin en önemli DJ’lerine şan kayıtlarına ulaşacakları bir platform kuran Gülben Ergen, DJ’lere şarkıların düzenlemelerini istedikleri gibi yapma imkanını sağladı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.