Gülben Ergen: Bizim için güzel bitti

Gülben Ergen ve Erhan Çelik’in iki yıllık evliliği dün görülen duruşmayla resmen sona erdi. Çift, anlaşmalı olarak boşandı.

Küçükçekmece 2. Aile Mahkemesi’ne Gülben Ergen ile Erhan Çelik avukatlarıyla birlikte sabah erkenden geldi. Yarım saat süren duruşmada hâkim, taraflara boşanma konusunda ısrarlı olup olmadıklarını sordu.

“BEN DE BOŞANMAK İSTİYORUM”

Ergen ile Çelik, boşanma konusunda anlaştıklarını ve herhangi bir maddi-manevi tazminat, nafaka ve mal rejimine dayalı alacak taleplerinin olmadığını bildirdi. Ergen “Boşanmak istiyorum” derken, Çelik de “Ben de boşanmak istiyorum” dedi. Hâkim, tarafların anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi.

“BİZİM İÇİN GÜZEL BİTTİ”

Gülben Ergen, duruşmanın ardından “Karşılıklı oturup konuşmuş, ayrılmaya karar vermiştik. Duruşmaya ikimiz de gittik. Anlaşmalı olarak ve sessizce bitirdik. Bizim için güzel bitti” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.