Gülben Ergen: Ben ülkemde parlayan bir yıldız olmaktan gayet memnunum

Gülben Ergen, bir dergini yeni yıl özel sayısı için kendisiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı.

“Yurtdışında müzik yapmak ister misiniz” sorusuna şarkıcı, “Ben ülkemde parlayan bir yıldız olmaktan gayet memnunum. Yaşam kalitemi, vaktimi abartılı olarak çalacak her şeyi ve herkesi reddedebilirim. Dünyayı sırt çantamla, elimde kahveyle gezmeyi tercih ederim” yanıtını verdi.

“AŞK BİR İHTİYAÇTI”

“Aşka kapıları kapadınız mı?” sorusuna “Elbette hayır” diyen Ergen, sözlerine şöyle devam etti: “Şarkı söylemeyi bıraktınız mı gibi bir soru bu. Aşk bir ihtiyaçtır, haktır, güzelleşmektir, aşk yaşama sevincidir.” Hayatındaki en büyük ‘keşke’sinin müzikle ilgili olduğunun altını çizen şarkıcı, “Keşke konservatuvar okusaydım. Nota bilgim olsaydı” dedi.

Şarkılarım benim aslımdır Gülben Ergen şarkılarını nasıl seçtiğini “Şarkılarım benim özümdür, aslımdır, yaşadıklarım ve yaşayamadıklarımdır. Söylediklerim, söyleyemediklerimiz sessiz çığlıklarımdır. İçime göre seçerim, piyasayı ya da benden beklentiyi değil, yüreğimin sesini dinlerim” sözleriyle anlattı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.