Gripin’den Zeynep Beşerler sürprizi

Gripin, “Nasılım Biliyor musun?” adını verdikleri 5’inci albümlerini tamamladı. Grup, ilk klibi de albümle aynı adı taşıyan şarkıya çekti. Klibin sürprizi ise Zeynep Beşerler.

Müzik dünyasının en sevilen gruplarından Gripin, 2012 yılında yayınladıkları “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar”ın ardından yeni bir albüm hazırladı.Uzun ve titiz bir çalışma sürecinin sonunda tamamlanan “Nasılım Biliyor musun?” adlı albüm, Avrupa Müzik etiketiyle dijital platformlar ve müzik marketlerdeki yerini aldı.

Gripin grubu, albüm hazırlıklarına başlamadan önce çalışmanın içeriğiyle ilgili planlama yapmadıklarını, “Nasılım Biliyor musun?” albümünün beş yıl içinde yaşadıkları, gözlemledikleri ve yazdıkları doğrultusunda şekillendiğini söylüyor.

KLİBİN YILDIZI “BALDIZ” ZEYNEP BEŞERLER

“Nasılım Biliyor musun?”un ilk klibi, albüme adını veren şarkıya çekildi. Yönetmen koltuğunda Burak Sesli’nin oturduğu klibin başrolünde ise grubun solisti Birol Namoğlu’nun eşi Derya Beşerler’in ablası Zeynep Beşerler oynadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.