Gripin, Sena Şener ve Evdeki Saat’ten Harbiye’de festival coşkusu

“Live From Harbiye Fest.” Gripin & Sena Şener & Evdeki Saat Performansları İle Tek Günlük Festival Tadında Geçti.

Bayhan Müzik’in yeni canlı performans markası “Live From İstanbul” Youtube kanalının konser serisinde ikinci etkinlik dün gece gerçekleşti. “N Kolay Harbiye Açıkhava” konserleri kapsamında Evdeki Saat, Sena Şener ve Gripin sahneye çıktı.

Evdeki Saat Gecenin Açılışında Ortamı Isıttı.

Sena Şener Sahnesinde Tuna Kiremitçi Sürprizi.

Yeni nesil alternatif müziğin temsilcilerinden Evdeki Saat gecenin açılışını yaparken, pandemide kendileri ile tanışmamızı sağlayan, bir çok projede de kullanılan “Uzunlar” şarkısı ile büyük alkış aldı. Son dönemin ilgi çeken genç isimlerinden Sena Şener, farklı tarzı, kendi şarkıları ve coverları ile seyircilerle buluşurken, Şener’in sahnesine Tuna Kiremitçi konuk oldu. Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları albümünde birlikte söyledikleri “Birden Geldin Aklıma”yı Şener ve Kiremitçi Harbiye’de bu kez canlı olarak söyledi.

Gripin Harbiye’de Yeni Şarkıların Müjdesini Verdi.

Live From Harbiye Fest’in kapanışını ise Türkiye’nin köklü gruplarından Gripin yaptı. Grup, kendi hitleri ve proje albümlerde söyledikleri şarkılar ile izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Gripin’in solisti Birol Namoğlu “Önümüzde 2 yeni şarkı var, biri sürpriz bir düet olacak.” ilk kez yeni şarkıların müjdesini Harbiye sahnesinden verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.