Greenify 2019 eğlencenin merkezi Küçük Çiftlik bahçe sahnesi’nde

Greenify 2019, Epifoni Organizasyonuyla 08 Temmuz’da, Eğlencenin Merkezi Küçük Çiftlik Bahçe Sahnesi’nde!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Greenify’ın 2019 konukları yine çok renkli.

Bugüne kadar Iyeoka ve The White Buffalo’yu headliner olarak sahnesinde ağırlayan Greenify bu yıl da Macy Gray’i İstanbul’la buluşturuyor.

“I Try”, “First Time”, “Finally Made Me Happy” gibi hitleri ve büyüleyici sesiyle Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Macy Gray; Indie müziğin yıldızları Yüzyüzeyken Konuşuruz, Jakuzi , Ufuk Beydemir, Palmiyeler, Prenslerin Öcü ve Dj Hakan Tamar Greenify2019’da her yaştan müzikseverle buluşacak.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Greenify festivali, doğa ile müziği bir araya getiren huzurlu konseptinde gerçekleşirken, bilet satışından elde edilen geliriyle de TEMA Vakfı’na bağış yaparak, fidan dikmeye devam edecek.

KüçükÇiftlik Bahçe konseptinde yemyeşil bir eğlence için Greenify2019’u kaçırmayın.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.