Grammy ödüllü ünlü şarkıcı Maluma ilk kez bir Türk dergisine konuştu

25 yaşında olmasına rağmen Latin müziğin önde gelen isimlerinden olan, Shakira, J Balvin ve Madonna gibi isimlerle iş birliği yapan, Grammy ödüllü ünlü şarkıcı Maluma ilk kez bir Türk dergisine konuştu!

Pop&Kultur dergisinin Mart sayısına konuk olan Maluma, müziği için futboldan vazgeçtiğini ancak bu yüzden hiç pişman olmadığından bahsetti. Madonna’yla yayınladıkları iş birlikleri hakkında “Hayallerimi gerçekleştirdim. Ondan çok şey öğrendim ve ona minnettarım, ona artık arkadaşım diyorum” açıklamasında bulundu. Kendisini reggaeton sanatçısı olarak kalıplandırmadığını belirten Maluma, “Farklı türlerde de şarkılar söyleyebilirim, ben reggaeton sanatçısı değilim, ben Maluma’yım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.