Gözler artık YSK’da… AK Parti’den İstanbul’un 38 ilçesi için yeniden sayım talebi

AK Parti İstanbul’un 38 ilçesinde oyların yeniden sayılması için YSK’ya başvurdu. Ayrıca Büyükçekmece’de seçimin iptal edilmesi için de başvuru yapıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından alınan bilgiye göre, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne ilişkin 38 ilçede oyların yeniden sayılması talebinde bulunuldu.

Bu konuda hazırlanan itiraz dilekçesini AK Parti İstanbul İl Başkanlığı yetkilileri, YSK’ye gönderilmek üzere İstanbul İl Seçim Kurulu’na sundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, basın toplantısında, dün Beyoğlu’ndaki tüm oyların sayılması için YSK nezdinde girişimde bulunduklarını hatırlatarak, “Henüz bir karar verilmedi. Bildiğim kararıyla da görüşülmedi. Bugün ise 38 ilçeye ilişkin oyların tamamı sayılsın diye İl Seçim Kurulu üzerinden YSK’ye müracaat etmiş olacağız.” açıklamasında bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.