Gözaltına alınan Boğaziçililerden 3’ü serbest, 7’si adliyeye sevk edildi

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci’yi protesto ettikleri için gözaltına alınan 10 öğrenciden 3’ü ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı, 7 öğrenci ise İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi’nde Rektör Naci İnci’yi protesto eden öğrencilerden 10’unun gözaltına alındığını açıklamıştı.

Valilik açıklamasında; öğrencilerden birinin Naci İnci’nin makam aracının üzerine çıktığı, 3’ünün polise mukavemet ettiği, diğer 6’sının da protestolara katıldığı için gözaltına alındığı bildirilmişti.

Gözaltına alınan 10 öğrenciden 3’ünün emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldığı, 7’sinin de ifadeleri alınmak üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne sevk edildiği belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.