Görüntülü görüşmeyle oturduğunuz yerden Kuveyt Türklü olun!

Bu filmde oyuncu sabit, her şey hareketli…

Müşteri odaklı yaklaşımını inovatif ürün ve hizmetleriyle birleştiren Kuveyt Türk, görüntülü görüşmeyle uzaktan müşteri olma ve hesap açma kolaylığı ile Kuveyt Türk Mobil’in masrafsız dünyasını anlattığı reklam filmini yayınladı. Senfonico’nun hazırladığı reklamın prodüksiyon sürecini ATL Yapım üstlendi.

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, “Bu devirde Kuveyt Türklü olmak var!” mottosuyla “görüntülü görüşmeyle uzaktan müşteri olma” hizmetini tanıttığı yeni reklam filmini yayınladı. Hareketli platform üzerinde oluşturulan dört farklı alanda oyuncunun hareket etmeden yer değiştirmesi tekniğiyle çekilen reklam filminde, kamuoyunun Gönül Dağı dizisinden tanıdığı oyuncu Sercan İnceer yer alıyor.

Reklam filminde kullanıcılar, Kuveyt Türk Mobil’i indirerek, görüntülü görüşmeyle diledikleri yerden, diledikleri zaman Kuveyt Türklü olmaya ve masrafsız bankacılığın keyfini çıkarmaya davet ediliyor. Filmde, Kuveyt Türk Mobil’in ve masrafsız bankacılığın avantajları sıralanırken EFT, FAST ve havale ücretinin alınmadığı vurgulanıyor. Ayrıca Kuveyt Türk Sağlam Kart’ta kart aidatının olmadığı paylaşılıyor.

Kuveyt Türk’ün kreatif ajansı Senfonico’nun tüm süreçlerini yürüttüğü reklamın prodüksiyonunu ATL Yapım üstlendi. Yönetmen koltuğunda ise Oğuz Uydu yer aldı.

Görüntülü görüşmeyle uzaktan müşteri olmak çok kolay!

Kuveyt Türk müşterisi olmak isteyenler, görüntülü görüşme hizmetiyle şubeye gitmeden uzaktan müşteri olabiliyor. Türkiye’de ikamet eden 18 yaşından büyük Türk vatandaşlarının başvuruda bulunabildiğiuzaktan görüntülü görüşmeyle müşteri olma sırasında, başvuru sahiplerinin yeni tip T.C. kimlik kartlarını yanında bulundurması yeterli oluyor.

Islak imzanın talep edilmediği uzaktan müşteri olma işleminde otomatik olarak cari hesap açılabilirken, beyan edilen adrese Kuveyt Türk Sağlam Nakit Kart gönderiliyor. Hesap açılışı yapıldıktan sonra müşteriler Kuveyt Türk Mobil’in avantajlarından ve masrafsız bankacılık hizmetlerinden yararlanmaya anında başlayabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.