Google Play Store değişikliğe gitme kararı aldı

Teknoloji devleri birbirleriyle yarışırken yenilikler peş peşe geliyor. Sadece akıllı telefon üreticileri değil, kullanılan sistem ve uygulamalarda da köklü değişiklikler yapıldığını görmüşken bu uygulamalara sahip olduğumuz Google Play Store da değişikliğe gitme kararı aldı.

Android sürümlerinin güncellenmesiyle birçok tasarım farklılıklarıyla karşılaştık ve birçok kişi yabancılık çekmeye başladı. Kullandığımız ve alıştığımızın düzenin bozulması, düzgün çalışan sistemleri daha iyi hale getirelim derken farklılıklar ortaya çıkartarak kullanıcıları şaşırtan yeniliklere Android kullanıcılarının en çok ziyaret ettiği Google Play Store’da katıldı.

Google Play Store Yeni görünümü

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanılan uygulama ve oyun mağazası olan Google Play Store yakın zamanda gelmesi beklenen bir güncelleme ile yeni görünüşe sahip olmaya hazırlanıyor. Yenilik kapsamında uygulama ve oyunları birbirinden ayıran ve kategorileri ön plana çıkartan bir yapı mevcut buna ek olarak müzikler, filmler, Tv programları ve kitaplar ön plana çıkartılarak kullanıcıların ihtiyacı olacak yardımcı ve eğlenceli uygulamalar ön plana çıkartılmış.

Google Play Store Yeni tasarımı

Yeni uygulama ve oyun sayfalarında hızlı geçişler sunarak kullanıcıların aradıkları uygulamaları daha kolay bulmaları hedeflenmiş ayrıca tanıtım sayfasında daha fazla bilgi ve öne çıkarılmış görselle edinmek istediğiniz uygulamaların sizler için uygun olup olmadıklarını yüklemeden görebileceksiniz. Fikir edinmek açısından kullanan kişilerin yorum ve puanları ön plana çıkartılarak deneyimler paylaşılmıştır. Diğer bir seçenek ise yine kullanıcılara fikir vermek odaklı benzer uygulama, oyun, kitap bölümü mevcut kullandığınız ve beğendiniz bir uygulamanın en iyi benzerlerine kolayca erişebileceksiniz.

cepkolik

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.