Google ‘doğrulanmış aramalar’ özelliğini duyurdu

Teknoloji devi Google, hangi şirketin aradığına dair detaylı bilgiler verebilen 'doğrulanmış aramalar' özelliğini duyurdu.

ABD merkezli teknoloji devi Google, hangi şirketin aradığına ilişkin detaylı bilgiler verebilen ‘doğrulanmış aramalar’ özelliğini yayınladı. Google’ın kendi geliştirdiği Telefon uygulaması için yayınlanan yeni özellik, şu an için sınırlı sayıda ülkede kullanıma sunuldu.

‘Verified Calls’ ismi verilen yeni özellik ile birlikte kullanıcılar, gelen aramaların hangi şirketten geldiğini öğrenebilecek. Arayan şirket Google tarafından onaylanmış bir şirketse şirketin adı, logosu, arama nedeni ve onay sembolü kullanıcıların karşısına çıkacak.

Henüz ABD, Meksika, İspanya ve Hindistan’da hizmete giren yeni özelliğin, ilerleyen zamanlarda tüm ülkelerde kullanıma sunulması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.