Gonca Vuslateri Hakan Altun’la evlilik iddialarına ne yanıt verdi?

Hakan Altun ile aşk yaşamaya başlayan Gonca Vuslateri’den evlilik açıklaması geldi… Güzel oyuncu evlilik hazırlığında olduklarına dair haklarında çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Şarkıcı Hakan Altun ile oyuncu Gonca Vuslateri aşkı magazin gündeminden düşmemeye devam ediyor. Uzun bir süre sevgili oldukları konuşulan ünlü çift sosyal medya hesaplarından verdikleri pozla bu iddiaları doğrulamıştı. Ardından sevgililerin nikah masasına oturacağı haberleri yayılmaya başlamıştı.

YouTube video

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’den Hakan Altun ile evlilik hazırlığında oldukları haberlerini sosyal medya hesabı Instagram’dan “Kimsenin evlendiği yok. Sakin olun arkadaşlar. Virüslere dikkat edin. Maskenizi takın…” notunu düştüğü paylaşımla yalanlama geldi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.