Gonca Vuslateri Hakan Altun’la barıştığı iddialarına ilginç cevap verdi!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin Şarkılar Bizi Söyler programının çekimlerinden önce rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan eski sevgilisi Hakan Altun’u arayarak ‘Geçmiş olsun’ dediği iddia edildi.

Gonca Vuslateri’nin hakkında çıkan iddiaların ardından sosyal medya kullanıcıları yaşananları ‘barışma’ olarak nitelendirdi. Vuslateri’den iddialara göndermeli cevap geldi.

blank

Gonca Vuslateri, Jennifer Lopez’in eski sevgilisi Ben Affleck ile 17 yıl sonra yeniden barışmasını eleştirdi. Ünlü oyuncu konuyla ilgili, şu ifadeleri kullandı: ‘Eski bilete piyango vurmaz. Arkana bakmayacaktın Jennifer Lopez ama ne diyelim… Bir tur daha döneceksin o aşkı, ne yapacaksın… Olan benim siyah sporcuma (Alex Rodriguez) oldu. İyi geceler vuslat eri. İyi uykular sana… Ne güzel ölüyormuş insan anılarda da…’

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.