Gonca Vuslateri genç sevgilisiyle fena yakalandı!

Oyuncu Gonca Vuslateri, 8 aydır aşk yaşadığı ve kamera karşısına çıkmadığı sevgilisi Mertcan Bilgin ile Bodrum’da öpüşürken görüntülendi.

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri, kameralardan kaçarak yaşadığı 8 aylık aşkı ile sonunda fena yakalandı. Bodrum’da görüntülenen Vuslateri, sevgilisi Mertcan Bilgin’i öpmelere doyamadı.

Gonca Vuslateri, iki sene evli kaldığı ses mühendisi Edip Burak Ertoğan’dan tek celsede boşanmış ve üç ay önce gazeteci-yazar Özgür Mumcu ile el ele görüntülenmişti. Vuslateri, Mumcu ile adı aşk dedikodularına karışınca şunları söylemişti:

blank

“Özgür sadece arkadaşım. Ben 5 aydır başkasına aşığım, daha çekemediniz. Biz istemedikçe de çekemezsiniz.”

Vuslateri’nin iddialı bu sözleri üzerine sevgilisi Mertcan Bilgin ile Bodrum’da sarmaş dolaş görüntülendi.

32 yaşındaki Gonca Vuslateri, 27 yaşındaki yeni sevgilisi davulcu Mertcan Bilgin ile şimdilerde Bodrum Gümüşlük’te tatil yapıyor.

Tenha bir koyda görüntülenen ikili, fotoğraf çekti ve Vuslateri, sevgilisini öpmelere doyamadı. Gonca Vuslateri bir arada sevgilisine “Aşkım” diyerek seslendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.