Gonca Vuslateri 2020 yılına hızlı giriş yapıyor

Oyuncu arkadaşı Fırat Tanış ile “Erkek Arkadaşım Bir Feminist” oyununda oynamaya devam eden Gonca Vuslateri önce single çıkaracak sonra da sinema filminde oynayacak.

Bir yıl önce Sezen Aksu tarafından kendisine hediye edilen sürpriz bir Sezen Aksu şarkısı için sanatçının Kanlıca’ daki stüdyosunda çalışmalarını sürdüren Gonca Vuslateri ünlü iletişimci Özgür Aras’ın prodüktörlüğünde müzik severlere yeni single çalışmasını Ocak ayının sonunda müzikseverlerle buluşturacak.

blank

Sezen Aksu’nun hediye ettiği şarkı için gece gündüz stüdyoda çalışan Gonca Vuslateri “Tam kendi tarzım, kendi standartlarıma göre bir şarkı ve söylemekten çok keyif alıyorum. Özgür ile yollarımız kesişince bu şarkının doğru zamanına karar verdik ve şimdi stüdyodayız. Usta Sezen Aksu’ya teşekkür ederim. Single deneyimi de benim için değişik olacak. 2020’ye hem sinema filmi hem de single bakalım daha ne sürprizler yapacağım “dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.