Goldmaster, Zuchex Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda “Kıvam Türk Kahve Makinesi”ni tanıtacak

Türkiye’nin en güçlü markaları arasında yer alan, geliştirdiği inovatif ürünler ve teknolojiye sunduğu yeniliklerle öne çıkan Goldmaster, 16-19 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek 31.Zuchex Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda en yeni ürünü “Kıvam Türk Kahve Makinesi”ni tanıtacak.

Küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş ürün çeşitliliği ile yaşamın her alanına sunduğu yenilik ve kolaylık ile adından söz ettiren Goldmaster, en yeni ürünü “Kıvam Türk Kahve Makinesi” ile 31. Zuchex Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda yerini alıyor.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8. Hall E-10 numaralı stantta tüketicileri ile buluşacak Goldmaster, yeni ürününün yansı sıra; temizlik, kişisel bakım, gıda hazırlama, ev temizliği ve sağlık ürünlerini de standında sergileyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.