Goldmaster, yeni kampanyası ile tüm kadınların alışveriş keyfine keyif katıyor

Her 300 TL ve üzeri kadın bakım ürünü alışverişi 50 TL değerinde
“Koton indirim çeki” kazandırıyor.

Kişisel bakımda yeni nesil çözümler sunan Goldmaster, yeni kampanyası ile tüm kadınların alışveriş keyfine keyif katıyor. Kampanyalarıyla tüketicilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunarak alışverişi adeta bir keyfe dönüştüren Goldmaster, 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerli yeni kampanyasında 300 TL ve üzeri kadın bakım ürünü alanlara 50 TL değerinde “Koton İndirim Çeki” hediye ediyor.

blank

İster Mağazadan Al, İster İnternetten…

Hem mağazadan hem de internetten alışveriş yapanların kolayca katılabileceği kampanya, 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerli. Kampanyaya katılabilmek için “Çek Kazan” uygulamasının telefona indirilmesi ve alışveriş fişinin ya da faturasının fotoğrafının uygulamaya yüklenmesi gerekiyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi, katılım koşulları ve yükümlülükler “Çek Kazan” uygulamasındaki “katılım koşulları” bölümünde yer alıyor.

Kampanyaya Dahil Ürünler

GM-7186 – Defne Saç Düzleştirici, GM-7172 – Mila Saç Düzleştirici, GM-7176B – Melisa Saç Düzleştirici, GM-7176 – Melisa Saç Düzleştirici, GM-7187 – Cemre Saç Düzleştirici, BY-5108 – Diamond Saç Şekillendirici, GM-7194 – Revo Saç Kurutma Makinesi, GM-8165 – Lavin 3in1 Epilatör Set, GM-8166 – Peri 3in1 Epilatör Set

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.